Our History

I hjertet af København siden 1993

Vores koncept

The Scottish Pub er både til hverdag og fest – hygge, stemning og god musik. Du kan følge din yndlingssport live på en af vores fire skærme: fx fodbold, hockey, tennis, amerikansk rugby osv.. Mandag til lørdag kan du nyde vores fantastiske musikere spille livemusik – og hver fredag og lørdag får vores dygtige DJ's festen i gang og dansegulvet til at rocke...

Vores mission er at være et sted, der er fyldt med stemning og tradition – men hvor man også krydrer traditionen med nye friske tiltag.

Vores historie

The Scottish Pub slog dørene op for første gang i 1993 og er ”still going strong”. Nu, årtier senere, har vores udvalg af øl ændret sig flere gange, personale har skiftet et par gange, men vores værdier forbliver de samme.

Vores ønske er - og har altid været - at give lokale såvel som turister en sjov og hyggelig aften i festlige omgivelser. Som jeres tjenere vil vi til enhver tid forsøge at give jer den bedst mulige oplevelse af en klassisk britisk pub med en skotsk twist.

 

Slog dørene op for første gang i 1993 og er ”Still going strong”
Krydrer traditionen med nye friske tiltag.

Vores mission

Er at være et sted, der er fyldt med stemning og tradition – men hvor man også krydrer traditionen med nye friske tiltag.


Et hyggeligt og charmerende sted i hjertet af København med masser af stemning og god musik.

Follow us


The Scottish Pub ApS · CVR 3050 0350 · Rådhuspladsen 16 · 1550 København V · Cookie- & Privatlivspolitik · Persondatapolitik