Scottish oplevelser

Oplev nogle af vores events


Sport

Med vores centrale beliggenhed, store tv skærme og gæstfri tjenere er vi et ideelt sted for fans at mødes under større sportsbegivenheder. Vi har over de sidste par år haft fornøjelsen af at kunne byde fans af bl.a. det irske landshold, Celtic FC, Leicester city og Chelsea FC velkommen indenfor. Vi sørger for at I har et festligt sted at varme op inden kampen, og et sted at fejre/græde ud bagefter.

Live Musik

Mandag til og med lørdag kan du nyde vores fantastiske musikere spille alt fra klassisk rock'n'roll til blues og pop fra 21.30 på hverdage og fra 20.00 i weekenderne. Se hvem der spiller på vores facebook side.

DJ

Hver fredag og lørdag skruer vores fantastiske DJ's op for volumen og sætter gang i dansegulvet.

Sax Night's

Så det nu – find danseskoene frem! Disse aftener kombinerer vi vores dygtige DJ's med en talentfuld saxofonist og lader dem jamme med hinanden. Det er garanti for en kæmpe fest, og er efterhånden blevet en velkendt begivenhed her på The Scottish Pub - noget som altid begejstrer folk der oplever det for første gang, og som vores stamgæster ser frem til med længsel.


Et hyggeligt og charmerende sted i hjertet af København med masser af stemning og god musik.

Follow us


The Scottish Pub ApS · CVR 3050 0350 · Rådhuspladsen 16 · 1550 København V · Cookie- & Privatlivspolitik · Persondatapolitik